Hela familjen vaccinerade - check!



Nu är hela familjen vaccinerade. Lija hade tid för sin ettårskontroll och ettårssprutorna. Men prio ett nu är vaccination för den nya influensan så hon fick den idag och så får hon de andra om två veckor.
N skulle också få sin på bvc eftersom att vi tillhör riskgrupp då jag är gravid men idag körde de drop in nere i entrèn för allmänheten så han fick den snabbt och smidigt där.

Läkarkontrollen gick bara bra för Lija. Hon fortsätter växa och frodas. Hon ligger i överkant på alla sina kurvor, testerna klarade hon galant. Vaccinationen fick hon i vänster ben när hon satt i pappas knä. Hon blev såklart ledsen men det gick fort över.
Sedan skulle man stanna kvar i tio minuter och se så att hon inte fick någon reaktion på vaccinet. Stoppade ner henne i vagnen och hon somnade bums. Jag fick bära upp en sovande skrutt och klä av henne.

Vi var på öppna och busade innan kontrollen så det tog på krafterna. Hon tar för sig mycket mer nu för tiden när vi är där. Sticker iväg nästan direkt och leker med de andra barnen eller leksakerna. Hon är ju annars ganska mammig och vill gärna ha koll på vart jag är och leka i närheten. Men det verkar som sagt ha släppt en aning nu.



Hon lyckas alltid kila fast sig i bilen på öppna förskolan och blir så arg!

Kommentarer
Postat av: Camilla

JAg tänkte på det att på bara någon vecka så har LIja gått från att hellst stå brevid dig till att gå runt och leka på egen hand.

:)

2009-11-27 @ 10:33:31
Postat av: Emma

Ja eller hur Camilla? Det har hänt någonting med lilla mammagrisen:)

2009-11-27 @ 10:34:27
URL: http://livetmedlija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0