Mysig morgon



Lija på sitt tåg som hon fick av farmor och farfar i present. Dessvärre klämde hon tummen på såpbubblefunktionen som sitter längst fram så nu är hon ine så förtjust i tåget längre.

Sovmorgon till halv nio och nu te och vällingdrickande framför Nyhetsmorgon, sämre kan man ha det en ruggig novemberdag.

Om ett litet tag tänkte vi ge oss av till öppna förskolan och busa ett par timmar. Lija springer runt och jagar kissarna med en ballong i ena handen och en leksak som låter i den andra. Jag undrar varför hon alltid ska frakta med sig minst två saker? Bara för att man kan kanske? Katterna tycker iallafall att det är så där lagom kul på morgonen.

N fick med sig massa godsaker som blev över från kalaset. Bland annat en halv hemmagjord prinsesstårta. Rosa och fin att bjuda grabbarna på. Bra att den äts upp! Jag kan ju inte äta hela den själv...

Nu ska vi sätta fart här med frukost och grejer så att vi kommer iväg.



Lija fick en fin Pinguservis av sin gammelfarmor Märta i present. Hon har blivit så duktig att äta med egna bestick så dessa kom till användning på en gång. Perfekt att få lite nyttoprylar!

Kommentarer
Postat av: Matilda - snart 2barns mamma

Vet inte om jag missade att skriva det förut, men isf STORT GRATTIS (i efterskott) till Lija ! =)

Vad mycket fint hon fick ;)

2009-11-10 @ 14:18:51
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0