Tänker tillbaka ett år...



Lija är påpälsad upp till tänderna idag när vi var ut i kylan.

Nyss hemkomna från öppna förskolan där det var fotografering idag. Vi var endast dit för den sakens skull då hon inte är riktigt kry ännu. Bäst att hon vilar upp sig för imorgon är en STOOOR dag!

Fotograferingen gick bra, fotografen ville att hon skulle skratta men det ville inte hon och inte jag heller för den delen. Jag tycker att det kan vara fint med lite allvarsamma kort, det var inte tvunget att hon skrattade.

Lilla hjärtat vilar och jag sitter och tänker tillbaka ett år exakt då vi hade beräknad födsel. Tänk vad vi väntade och längtade då efter vår lilla tjej. Ja för vi visste redan innan att det var en liten Lija.
Vi blev inlagda kvällen innan den 3/11 på grund av förvärkar som hade hållt på i ett par dagar och resulterat i att jag inte fått sova på ett par dygn. Dessutom är jag ganska envis så jag skulle absolut inte vänta längre utan jag skulle vara kvar och föda så var det bara.

Resten är en lång och utdragen historia, den 4/11 blev jag alltså igångsatt efter mycket om och men (och en hel del envishet). Vattnet gick klockan 18:00 på tisdagen och onsdag morgon klockan 09:46 kom vår lilla klump till världen.

Med tårar i ögonen och full av lycka, kärlek och tacksamhet ser jag fram emot att fira vår väldigt efterlängtade älsklings första födelsedag imorgon.

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Tiden har gått så fort...



Så underbart söt hon är på bilden :) Hoppas ni får en supermysig ettårsdag imorgon!

2009-11-04 @ 12:59:29
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vilken liten gullegris hon är!!! Kram

2009-11-04 @ 13:05:25
Postat av: Emma

Vilka fantasiskt fina kläder hon har!! :-) Hon är så söt!! :-)

2009-11-09 @ 22:34:07
URL: http://www.metrobloggen.se/primadonna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0