Äntligen!



Pappa N och Lija i fredags vid Kvarnkojan.

Hela helgen har blogg.se strulat för mig när jag ska lägga upp bilder, därav uteblivet bloggande. Men nu äntligen fungerar det.

I fredags var vi till ett naturområde här i närheten där öppna förskolan håller till på fredagar. Vi grillade korv i det fina vädret och gick en liten slinga och letade morötter. Lagomt anpassad för de allra minsta. Supermysig dag med kanonväder!

Lördagen spenderades i hemmets lugna vrå, Lija var inte helt hundra och på söndagen sedan så visade det sig att hon hade feber och var snorig. Upptäckte att detta förmodligen berodde på tandsprickning och den tredje har nu kikat fram. Så nu har hon två stycken nere och en upptill.

På grund utav febern så stannade vi självklart hemma från simningen. Tråkigt att missa men det var det bästa för lilla hjärtat. Vi passade på att fixa och dona hemma. N målade om lite prylar som jag bett om och tog upp Lijas trehjuling som hon är helt galen i. Hon önskar nog bara att hon skulle nå fram till tramporna men det är inte långt kvar.

Idag var Lija och jag med svärmor/farmor till stan och på inköp utav Odd Molly vår/sommar 2010. Oh my god vilken underbar kollektion!!! Jag ska visa lite godbitar senare för nu är jag helt färdig och redo för sängen.
Lija skötte sig exemplariskt hela två och en halv timme på inköpet och resten av dagen med för den delen Mumsade plättar och kröp omkring och kikade. Hon är verkligen enkel att ha med sig, fast det är klart - hon är ju med överallt så hon börjar bli världsvan den lilla raringen.

Lite bilder från i fredags, bilder från dagen kommer imorgon för nu börjar ansträngningshuvudvärken göra sig påmind...



På morotsjakt.



Över stock och sten på jakt efter morötterna.



Första fångsten!





Jag har den!







Blåbärspaus.







Kotte är också gott.





Framme vid målet. Belöning i form utav morötter.


Kommentarer
Postat av: Anette

Åh hon är ju så grymt söt o har så fina kläder! Mamma med bra smak ;)

2009-09-21 @ 13:10:04
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0