Myshelg



Vi har haft en lugn myshelg hemma. Varit ute i det ljuvliga vädret och njutit av de sista (?) varma dagarna. Lekparken är alltid succè, gunga och springa runt och titta efter de andra större barnen.

Igår grejade vi hemma hela dagen. Vi städade och rensade noggrannt. Plockade undan allt småkrafs som man river fram och som sedan inte hittar tillbaka till sin rätta plats. Skönt att hjälpas åt med det för det är svårt att hinna med det där finliret själv i veckorna. Man gör grovjobbet såsom disk, tvätt, bädda - ja det vardagliga. Men plocket hinner man inte riktigt med. Så imorse gick vi upp till ett skinande rent hem, underbart.

Till helgen ska vi sätta upp trappgrindar och barnsäkra ännu mer hemma. Hon klättrar precis överallt nu så det måste göras så man inte måste vara henne hack i hälarna hela tiden. Det är skönt med öppen planlösning på nedervåningen, jag ser henne nästan överallt när vi är nere. Det underlättar en hel del att slippa springa efter henne in och ut i varenda rum.

Igår var jag ganska hängig, förkylningen som ännu inte gett med sig riktigt. Så igår vilade jag en hel del, tror att det behövs en sådan dag idag med. Lija är pigg som en mört tack och lov. Hoppas att hon slipper bli sjuk.

Det var inget babysim igår, tack Maritha för att du påminde oss. Annars hade vi stått vid bassängen som fågelholkar och inte fattat ett dugg...



Inviger sina nya skalbyxor och fleece från PoP.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0