September



Lija på Tures i Sturegallerian.

September är här och nu också hösten? Fast idag är det varmt här hos oss, solen skiner. Lija och jag har haft en soft hemmadag idag. Tanken var att vi skulle gå till öppna förskolan men vi somnade och vaknade när de hade stängt. Det var en välbehövlig vila för både mor och dotter då vi varit ute på vift varenda dag.

Igår var vi med svärmor/farmor på utflykt till stan. Inköp hos Twist & Tango stod på schemat plus att kolla av stan, luncha och fika. Lija är så van att hänga på överallt nu så hon tycker bara att det är spännande och roligt.
Hon sov två gånger i vagnen, åt bra med lunch och busade emellanåt.

När jag kom hem och satte mig i soffan efter alla kvällsbestyr hemma så fick jag blixtrande, migränlik huvudvärk. Inte försvann den med hjälp av huvudvärkstabletter heller. Jag drar mig för att ta ens alvedon nu när jag är gravid men igår hade jag inget val. Huvudvärken satt i hela natten sedan, usch. Så därför kändes det passande att vila upp sig lite idag.

Lija vilar en liten eftermiddagsnap nu och jag har precis fikat lite. Jag tänkte vi skulle ta en liten promenix när hon vaknar vilket hon borde göra när som helst.



Trött skrutt på Vetekatten igår.



Snattat pennor i Twist & Tangos showroom.



Supergod lunch på Tures, parmesantäckt kycklingfilè med mumsiga tillbehör.
Twist & Tangos superfina showroom.



Jag hade glömt filt hemma att hänga över vagnen när Lija ska sova för att slippa allt myller. Lija fick gosig filt och matchande sängkläder av farmor. Den fina molnserien från Färg och Form design Gunilla Axèn.


Kommentarer
Postat av: Anette

Åh, älskar Molnprodukterna!!!

2009-09-02 @ 19:16:53
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0