Bus & Mys pågår



Will får mycket pussar av storasyster.

Ojojoj vilket energiknippe till dotter vi har fått. Sedan vi la om hennes kost till glutenfritt och bytte ut mjölkprodukterna till laktosfria, så har hon så mycket energi att det kräver vallning utomhus både på förmiddagen och eftermiddagen.
Det är så fantastiskt underbart att se vändningen och det värmer verkligen i hjärtat. Snackar hela dagarna och mycket går att tyda. Hon grejar till och med svåra ord såsom kyckling och ketchup - vill man så kan man!

Det ska bli spännande på 18 månaderskontrollen och se om/hur mycket hon har ökat i vikt sedan vi la om kosten. Hon tappade ungefär ett kilo vilket är ganska mycket så jag hoppas att hon har hämtat igen det eller åtminstone är på god väg.

Nu ska vi se om jag kan få Guldklumpen ( Lijas nya smeknamn ) att vila. På eftermiddagen tänkte vi gå till Åbergs museum och Trasankojan där som Lija älskade att busa i.

Will växer som bara den och 62 kläderna är numera lagom. Han är vaken allt mer om dagarna och sover fortfarande väldigt bra om nätterna - tack och lov.
Han är så mysig och gosig och "snackar" en massa när han är pigg. Det bästa av allt - han luktar fortfarande liten bebis, underbart att ligga kvar i sängen på morgonen när N tagit upp Lija och snusa på honom.



Lija vill gärna bära sin lillebror.



Lija hade bäddat ner sig i babysittern igår kväll, sa att hon skulle sova där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0