Detaljerna gör helheten



Lija älskar sin fina, vita spis ifrån BRIO. Allt ska in och ut ur ugnen. Ja, jag vet att det är den röda som är klassikern men här gick det inte att kompromissa. Den passar så bra in i vitt och spisarna innan hällarna kom var väl vita inte röda?



Hon kan leka hur länge som helst utan att tröttna. Hon har fått kastruller, köksredskap, teservis och en matservis till som hon grejar med ofta. Hon dukar fram, kokar och donar. Vi blir bjudna på både det ena och det andra...

Vi har ju gjort i ordning ett lekrum på nedervåningen, vägg i vägg med vardagsrummet. Tanken är att barnen ska ha sitt sovrum på övervåningen men det är inte funktionellet i nuläget att barnen leker däruppe så därför gjorde vi om vårat gästrum till ett kombinerat lek/gästrum.

Jag ska visa er hela rummet snart men det är inte det lättaste att hinna fota dagtid så jag bjuder på ett par detaljer så länge.



Ett enormt dockhus har fått flytta in. Det är bara boende och inredning som saknas men Lija flyttar in allt möjligt där så det verkar inte vara några problem. Oftast är det hennes stora gummispindel som får husera där inne.







Man kan öppna alla dörrar och fönster samt även taket där det rymmer en vind. Fast vi har faktiskt inte visat Lija vinden ännu med risk för att det går sönder eller att hon klämmer sig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0