Ytterligare en dag i parken



Wincent och Lija gungar i stora gungan.

Det blev ytterligare en förmiddag i lekparken i det superfina vädret. Lija älskar att kuta runt där och klättra överallt.
Det är inte helt fel för mammor och vara ute i solen medans barnen leker, Will sover utmärkt i friska luften och man kan sippa på en latte och prata strunt.

N grejar i lekrummet i skrivande stund, det blir så himla fint där inne och Lija är där inne och leker nästan hela tiden. Så rummet fyller verkligen sin funktion och vi har någonstans att göra av alla leksaker och vardagsrummet är helt plötsligt ett vardagsrum igen.

Så en underbar förmiddag förvandlades till en mardrömseftermiddag. Will verkar öven han ha kolik ( Lija hade det ) och har skrikfest hela eftermiddagarna och kvällen. Det är ingen tvekan om att han har ont i magen och det hjälper inte med någonting. Vi har givit honom Minifomdroppar sedan några dagar tillbaka. Det kan ta en vecka innan man märker något resultat om det överhuvudtaget fungerar. Någon som har erfarenhet av dessa eller andra tips?

Hur som helst så är man helt slut i huvudet när båda till slut somnat. Nu har vi dessutom massa städ, fix och förberedelser inför morgondagen att göra innan vi kan ta kväll. Det är liksom ingen som hinner göra någonting när den ena måste bära runt på Will stackarn och den andra rodda iordning middag, bada  Lija och göra allt annat som måste göras.





Järngänget - Nova, Lija och Wincent som piper iväg på egna upptåg.








Kommentarer
Postat av: Linda

båda mina barn har haft kolik....om du ammar och orkar så sluta med alla mjölkprodukter även laktos fritt...för det brukar vara mjölkproteinen bebisarna brukar ha svårt att bryta ner....

jag slutade med båda barnen och det blev mycket bättre....nu verkar våran maya ha mjölk intolerans så nu har hon mjölkfri ersättning i stället...det e ett helt annat barn....

sen så får hon sempers magdroppar, de ska oxå vara bra vid kolik...fungerar för oss iaf så jag kan rekommendera dem , finns på apoteket...men det kan ju oxå dröja upp till en vecka innan man ser nån skillnad....

hoppas hans kolik bli bättre....det e så jobbigt att se när de har ont..

kram

2010-04-21 @ 12:51:10
URL: http://lindiz1983.blogg.se/
Postat av: Malin-mamma till sam

Jättestö jacka L har! Jodå så är det, i augusti närmare bestämt om allt går som vi hoppas!:)

2010-04-21 @ 14:14:18
URL: http://malinsmix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0