Händelselös men värdefull dag ändå med guldklumparna



Lija tyckte nog att katterna skulle äta ihjäl sig så mycket kattmat som hon lastade i sin vagn på affären. Hon är så söt, springer runt och lastar ner prylar i vagnen. Allt ifrån kattmat till ansjovis. Men det är klart - hon gör ju bara så som vi gör.

Åh vad skönt det har varit ute idag. Nästan, nästan sommar i solen åtminstone - helt fab!

Idag kan jag inte påstå att vi har gjort särskilt mycket förutom att ha njutit av vårvädret. Wills öga ser kanske något bättre ut, men det är långt ifrån bra så vi får se imorgon hur det ser ut.

Lija sprudlar av energi och vi har fullt sjå med att aktivera henne fysiskt och tilfredsställa henne. En väldigt angenäm syssla måste jag säga. Hon bubblar hela dagarna i ända och det hoppar nya ord ur munnen på henne var dag. Hon har verkligen utökat sitt ordförråd de senaste veckorna.

Det svåraste har varit att få henne att varva ner på kvällen. Hon tycker ju att allt är så fantastiskt kul nu när hon orkar och mår bra så hon vill verkligen inte lägga sig trots att hon ser dubbelt.
Men nu tror jag att vi har löst det genom att läsa godnattsaga varje kväll. Efter det så ger jag henne välling och hon somnar oftast bums.







Häromdagen blev det en visit i Lijas "gamla" vardag - öppna förskolan. Hpn var i sitt esse och stormade in där och röjde loss. Köket och spisen där är som vanligt det roligaste. Som av en händelse har mamma och pappa just beställt en liten spis till deras lekrum på nedervåningen...



Will sover - som vanligt. Så här avslappnad är han oftast i soffan på kvällen. Fast han sover helst på mage och har alltid gjort.

Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja

Ska du ha Lija hemma så länge du är mammaledig?

2010-04-15 @ 07:10:19
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: mamma/mormor

bästa sättet att få barn o vuxna att varva ned..en bok..pussa mina hjärtegryn..

2010-04-16 @ 21:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0