Lija 15 månader!



Idag blir världens finaste Lija 15 månader. Dagen till ära hittade jag på en åttonde tandsing i nederkäken som precis spruckit igenom. Så nu har hon fyra uppe och fyra nere, de kommer sakta men säkert.
Det måste vara jobbigt för henne att inte ha fler nu när hon äter fast föda. Det måste helt klart vara en fördel att få tänderna medans man livnär sig på flytande kost. Fast då hade jag säkerligen inte kunnat amma så länge som jag gjorde .
Ja allt har väl både sina för och nackdelar.

Idag har vi haft en hemmadag. Det var välbehövligt för jag hade förvärkar precis hela natten och dessutom var det slut på Panodil - gah vad jobbigt det var. Kände mig helt överkörd imorse när det var uppstigning och hela förmiddagen hade jag svårt att stå upp och röra mig.
Nu har Panodil införskaffats och tack och lov att det är helg. Jag trodde ett tag att det var dags att bege sig till BB men till slut så gav dom med sig.

Jag hade lika jobbiga förvärkar med Lija men då cirka två veckor innan förlossningen så det verkar bli värre denna gång. Jag räknar nästan med att det kommer att vara så nu tiden ut. Idag märkte jag att jag börjat samla på mig massa vätska också. Fötterna har svullnat så nu åker stödstrumporna fram. Ja jag känner mig ganska otymplig nu. Nog med gnäll, jag mår trots allt bra och foglossningen har inte utvecklats och blivit värre som tur är.



Busunge som lekte spöke bakom gardinen idag.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0