Matmonster



Lija har bara ätit "lite" köttfärssås.

En vanlig syn efter måltiderna eftersom att man ABSOLUT inte får mata henne. Nej hon äter alltid själv och har inga svårigheter att använda sked och gaffel. Dricker själv gör hon också ur ett eget litet glas. Måltiderna tar lååång tid men vad gör väl det när man är så duktig tjej!

Om dagarna njuter vi den sista tiden lediga tillsammans för denna jul innan N börjar jobba igen på måndag och vardagen tar vid. För vår del med öppna förskolan och ett par månaders väntan på Lillebrors ankomst som verkligen börjar närma sig nu. De flesta förberedelser är klara då allting redan finns, det var ju inte så längesedan vi hade en liten spädis. Det är vagnen kvar som ska införskaffas, inte så bara, egna molnsängkläder och ett Pingubabygym.

Idag visar termometern på minus 22 grader så tyvärr får vi hålla oss inne. Lija pekar på sin pulka hela tiden, hämtar sina skor och ytterkläder. Lilla hjärtat, inte så lätt att förklara för henne heller.

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Meja gör likadant Går ut i hallen och sätter på sig ena vanten, kommer sen med skorna och vill ut. Minus 19 här så det är inne för oss idag med...

2010-01-09 @ 14:04:02
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0