Vår stora duktiga tjej!





Duktig tjej som äter frukost. Hon dricker numer ur glas och äter med bestick obehindrat, inga problem med vare sig fil på tallriken eller juice i glaset. ( Glaset är i plast för tändernas skull. )

Lija tyckte att mamma och pappa behövde få sova ut så hon slog inte upp sina blå förrän klockan tio imorse!! Otroligt skönt och välbehövligt. Natten var även den helt perfekt.

Så det blev en sen frukost/brunch här hemma idag och jag gissar att fröken hoppar över sin eftermiddagsnap idag. Pappa och Lija ska ut i snön en sväng medans jag tänkte putsa lite fönster invändigt. Av någon märklig anledning så är de fulla av små flottiga handavtryck...

På eftermiddagen kommer Lijas farmor och farfar och fikar. Vi ska bjuda på paj med digestivebotten, lemoncurdfyllning och marängtäcke som vi bakade igår. Mumsigt!

Kommentarer
Postat av: Annika

Tack snälla du för omtanken :) Det gick bra. Stenen ser ungefär lika stor ut fortfarande på röntgenbilderna men har flyttat sig något. Fick ett njurstensanfall efter behandlingen och har börjat få ont igen nu så det blir vila resten av dan. Hoppas ni mår bra!

KRAM

2010-01-18 @ 15:11:26
URL: http://mrsbelestam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0