Pyntad lillebror



Dagen startade som vanligt tio över åtta, Lija är verkligen som en klocka. Lija började med att pynta Will med sitt hårband. Will är lika glad för det gåendes i sin bil.

Sedan gav vi oss iväg för att träffa bästa Camilla och grabbarna. Lija och Wincent kommer riktigt bra överens nu och Lija är inte lika skraj för "stora" Wincent längre. De grejade på i parken och hade det lika toppen som vi mammor och småttingar.

Ja det är verkligen toppen att ha någon som man verkligen gillar att umgås med när man är mammaledig och som dessutom är i precis samma situation med två små. Våra barn är ju dessutom nästan precis lika gamla och både Camilla och jag är av den åsikten att våra stora barn har det prima hemma med oss. Så vi har ett helt år kvar tillsammmans att spendera som mammalediga - underbart!
Att vi sedan kommer otroligt bra överens och skulle kunna bubbla tio timmar i sträck är verkligen en bonus! Vi är glada att vi har er!

Lijas tandkött och läpp ser ut att läka fint. Det är ett ganska djupt hack med en stor flik som ser lite besvärligt ut men jag hoppas att det läker fint.



Wincent och Lija.



Delad glädje är dubbel glädje. Inspekterar skruvar och samtalar ingående om detta.





Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja

Vi valde att inte köpa nån UV dräkt i år till Meja. Vi smörjer henne och det verkar räcka. Om vi är länge på stranden brukar hon dock få ha en t-shirt/tunn tunika på sig om hon leker på stranden. Keps har hon också när hon inte är i vattnet...



Armpuffarna är super :) Hon har dom på sig helt tiden när vi badar. Tar sig framåt om man säger till henne att plaska med benen. Vi testade simring med, men det vill hon absolut inte.

2010-07-09 @ 08:37:30
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Carolina - Mamma till Minna

Sv: Ja, det är mysigt att åka Eckerölinjen. Vi åkte ju bara fram och tillbaka, men man kan ju även åka den tidiga båten och gå av på Åland och vara där några timmar och bada och så. Tycker det är en mysig utflykt.. Har åkt de senaste somrarna. Men detta var första gången med Minna ju. Om ni ska äta så tycker jag att ni ska testa buffén.. Men boka då bord. :-)

2010-07-09 @ 12:40:18
URL: http://livetmedlina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0