Knubbsäl



Ja han börjar knubba till sig vår lille brossa. Lija var ju så här knubbig, ja ännu knubbigare, redan som nyfödd, Will men nu börjarkomma ikapp. Här hänger han i selen på N och sover. Vi var ute på en liten promenad i det så kallade sommarvädret på eftermiddagen. Will tröttnade på att spana runt och tog sig en lur istället. Vi har ju varit inne sedan i söndags eftersom att Lija har varit så sjuk men nu verkar hon vara på bättringsvägen.

Lite roligt som kommer ur Lijas mun:

* Jag frågar till exempel N vad klockan är, då svarar hon snabbt som attan - tio över;)
* Vad heter lillebror? IIIllll säger hon då.
* Idag skulle jag posta ett par paket, Tradera, då sprang hon iväg och hämtade ett kuvert, la ner sitt oranga lilla lejon och sa Tilda. Hon skulle alltså posta sitt bästa lilla lejon till sin kusin Tilda. Sött så man dööör!

Ja mycket tok är det, måste försöka skriva ner varje dag. När man sitter så här kommer man inte på ett dugg;)

Imorgon är det dags för Wills uppskjutna vaccination. Ska bli spännande att se hur mycket han ökat i vikt nu på två veckor. Jag tycker som sagt att han lagt på sig en del men vi får se...





Mammas fina lilla guldklump.


Kommentarer
Postat av: Therese

sötnosar! Vi har med fått skjuta på vaccinationen för Viggo blir i juli då han varit så sjuk. Ang träskorna ska du köpa din vanliga, sen om de känns lite trånga över foten duschar man dem med varmt vatten sen sätter på sig dem i och går runt i 25 min sen tar av dem och torkar. Då blir de perfekta.

Det är svårt att hitta de nu de flesta är slutsålda, tradera eller tintinstyle.se kan ha hej så länge!

2010-06-15 @ 22:09:51
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0