Nedräkning pågår



N och Lija i körsbärsträdet.

Nu är det bara N som fortfarande är sjuk här hemma sedan hoppas jag verkligen att vi inte ska behöva vara mer sjuka denna sommar.

Nu räknar vi ner till N:s semester, han jobbar bara denna vecka sedan har vi fem härliga veckors ledighet framför oss. Mysigt att bara vara lilla familjen och inte stressa.

Will gör stora framsteg, han vänder sig nu från rygg till mage sedan någon vecka tillbaka. N plockade ner gåstolen till han och det blev succè. Han förstår hur han kan ta sig framåt i den, även om det bara blir någon meter i taget. Han verkar iallafall tycka om att se världen stående. Hoppgungan gillar han också. Han vill inte längre ligga ner utan ska helst stå hela tiden så det passade bra med lite hjälpmedel nu.
Lija gillar ju såklart också Wills toys och fräser runt i gåstolen och hoppar som tokig i gungan.

Jag tänkte börja med smakportioner nu i veckan också. Han har redan suttit med oss i stolen vid bordet ett par gånger och visar stort intresse för maten. Så ja, det blir nog lagom att börja lite smått nu. Nu blev jag påmind om hur fort tiden går!



Barnens mormor och kusin Janina var på besök i lördags med. Vi grillade och käkade jordgubbstårta och Lija och Ninen var ute och busade hela kvällen.



Pappa N visar Lija att rosenbusken sticks.



Vätskepaus.



Tjejerna tog varsin cykel ner till parken. Det såg så sött ut och så parkerade dom vrålåken på rad.



Dags för hemfärd.



Och så här såg det ut inne i lekrummet efteråt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0