Ovaccinerad



Will
skulle ju ha fått sin första vaccination idag men sköterskan på bvc ville inte ge honom dom eftersom att han är lite snuvig. Ja vi är lite halvkrassliga hela bunten. Jag har ont i halsen och är hängig, Will och Lija är snuviga och har säkert ont i halsen dom med.

Men en undersökning samt vikt och längd klarade vi av. Han växer på längden som en liten raket, 64 cm lång och väger sex kilo. Hattmåttet var 42 cm om jag inte minns fel. Han ligger över sin kurva på längden, blir nog lång och ståtlig som sin far. Fina Will.

Lija gjorde så att jag gick därifrån tårögd. Läkarna trodde att det skulle ta lång tid för henne att hoppa tillbaka in på sin viktkurva igen efter glutendiagnosen. De tyckte för övrigt att det var helt otroligt att hon ens stod på benen när vi träffade dom. Men åter till saken.
Hon har återhämtat sig extremt fort och har gått upp lite mer än ett kilo på en månad och är tillbaka på sin kurva igen. Hon väger nu 12,5 kilo vilket är väldigt bra.  Vilken lycka och lättnad en onsdag!
Hon är helt otrolig alltså, hon klarar allt verkar det som, hon klarade till och med av att gå upp i vikt trots att hon var sjuk. Skruttan vad stolta vi är över dig.











Nappservice AB igen då...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0