Beräknade födelsedagen för vår lille Will



Busig badtjej ikväll. Det roligaste nu är att vara själv i badkaret och klättra runt.



Lija fyrar av arga minen på beställning.

Idag är dagen då vår Will var beräknad att anlända till världen. Istället så har vi redan haft honom hos oss i hela tolv underbara dagar. Dagarna flyter på och jag vet knappt vilken veckodag det är längre - mysigt!

Vi startar dagarna med en lång frukost/brunch. Lija slukar i sig kokta ägg, glutenfria havresmörgåsar och prinskorv. N pressar egen apelsinjuice med morötter i så att hon får i sig massa nyttigheter. Sedan brukar det bli en promenad i solen medans Lija tar sin nap i vagnen.

Idag åt vi lunch på kinarestaurangen hela lilla familjen. Lija åt ris, bambuskott och kött för glatta livet. Vi fick sitta kvar länge och vänta på henne som tyckte det var så gott. Underbart att se skruttan äntligen äta ordentligt.

Hon har mycket riktigt förändrats en hel del sedan vi fick diagnosen celiaki och bytte ut hennes kost. Hela hon spritter av glädje, energi och spring i benen. Vi blir alldeles tårögda av lycka när vi ser henne må så bra.

Idag var det Wills första besök på BVC. Han växer och frodas och allt ser bra ut. Han väger nu 3800 gram ( födelsevikten var 3450 ) och mäter 53 cm. Skönt att få en bekräftelse på att han äter ordentligt.
Han sover bra om nätterna och är en väldigt nöjd liten herre. Jag hoppas innerligt att vi slipper kolik denna gång...

Idag var det premiär för bärselen hos pappa N och det var omedelbar succè. Han hängde med och spanade på lampor och lyssnade på storasyster som busade runt innan han somnade där mot pappas bröst.

Ja det börjar faktiskt kännas som om vi ska klara av detta nya liv som tvåbarnsföräldrar och det är helt magiskt.




Så här kan det se ut hemma hos oss om dagarna numer. Pappa N agerar sovplats.



Lillebror Will på väg ut.



Lija sussar gott ute i friska luften.



Will i gammelfarmor Märtas knä.

Kommentarer
Postat av: emma-mamma till meja

Så himla skönt att Lija mår bättre :D

2010-03-16 @ 15:39:17
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0