Vispgrädde?



I detta nu, insnugglad i sitt Snuggle Nest i soffan brevid oss. Inviger sin nya MOLO pyjamas med uttrar på. Bästa pyjamasarna by the way. Lija har bara sådana och självklart ska Will också ha det.
Han har lite färg av gulsoten kvar också som ni ser, man kan tro att han har varit en vecka på Mallis.

Lugnet har lagt sig och båda våra små guldklimpar sover gott. Lija sover i sin nya säng på övervåningen och Will i soffan bredvid oss, ordentligt ingosad i massa filtar. En natt(!!!) tog det för Lija att lära sig sova i sin säng, hon vill inte ens komma upp till mig på natten. Vår duktiga tjej!
Jag hade aldrig kunnat tro att det skulle gå så här fort. Vi var inställda på att det skulle ta en vecka eller två, så vi blev ordentligt överraskade.

Will har varit på BVC idag och kurvan fortsätter peka uppåt åt rätt håll. Omkring 200 gram "ska" de gå upp i veckan så här i början, Will hade lagt på sig över 400 gram så det verkar serveras vispgrädde på denna restaurang.
Nu väger vår lilla plutt 4210 gram, Lija vägde vid samma ålder 4600 gram. Jag vet att man inte ska jämföra utan jag gör det bara för att det är roligt och intressant.

Allting fungerar fortfarande väldigt bra och ingen kolik i sikte än så länge - peppar peppar! Han blir mer och mer stadig och stabil i kroppen och vill vara med mer och kika. Blicken är mer fixerad och han gillar att sitta upp/halvligga i sin babysitter.
Han tycker att Lija är väldigt intressant och har full koll på henne när hon är i närheten. Lijas svartsjuka har mattats av och hon är väldigt hjälpsam med Will. Hon hämtar nappar när han skriker, hämtar hans overall när vi ska gå ut och framförallt så berättar hon för mig att han minsann vill ha mat stup i kvarten. Då kommer hon och rycker i min tröja och tycker att jag ska mata honom. Vår lilla hjälpreda, tur vi har henne.

Med hennes språk är det framsteg varje dag. Frågar vi henne om hon kan säga de och de så härmar hon så gott hon kan. Nya ord för idag är rita, fisk och kyckling till och med. Kanske kommer det bara att börja forsa ord ur henne nu, det känns som om något lossnat för henne iallafall.



Will håller mamma sällskap vid köksbordet.





Bustjej som älskar att kladda med ALLT! Creme fraiche smakade dessutom gott.



Kommentarer
Postat av: Linda

ja visst tar det tid att bli klara på morgonen....¨hoppas allt blir smidigare med tiden....

får se hur det bli när sonen ska tillbaka till dagis, han har varit hemma i 3 veckor nu, men vill tillbaka nästa vecka....se om man kommer i tid...



fattar inte att Maya redan är 2½ vecka....går så fort allt...hoppas ni har det å mår bra..kram

2010-03-26 @ 15:34:33
URL: http://lindiz1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0