Vart tar tiden vägen?



Vi har liksom inte hunnit med någonting. Eller jo det har vi ju faktiskt, vi har hunnit hänga med dom finaste i hela världen - våra älskade guldklumpar. Men vi skulle behöva göra både det ena och det andra men det är så skönt att bara vara också. Det måste man tillåta sig. Vi struntade i allt plock och städning och tog det nu ikväll när barnen hade somnat. Kvalitetstid med barnen har det varit från morgon till kväll.

Vi grillade örtiga nötfärsspett till middag och hade tsatsiki till det, mumsigt. Guldklumparna sover sedan en timme tillbaka och vi slöar framför hockeyn.

N har kopplat in vår aircondition som vi köpte för ett par veckor sedan. Sovrumstemperaturen ligger nu på behagliga 18 grader och Lija somnade gott i svala, krispiga lakan. Det var verkligen välbehövligt i detta fuktiga och varma väder. Dessutom blir Lija så varm när hon sover och tycker att det är jobbigt ändå när det inte ens är sommarvärme.
Vi brukar ha så otroligt varmt på vår övervåning när sommaren närmar sig. Vi har inte ens kunnat sova däruppe utan har flyttat ner i vårat gästrum, numera lekrum, om somrarna.
Men nu med två små barn så blir det ohållbart att inte kunna använda övervåningen så ac:n kommer bli vår sömnräddare i sommar.



Lija inviger sin nya solhatt ifrån Lindex. Jag ville köpa en rosa men Lija ville ha en med en stjärna såklart.









Imse vimse spindel uppenbarade sig under vattningsstunden till Lijas stora glädje.

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor

självklart ska en stjärna ha hatt med stjärna på ;)

2010-05-15 @ 16:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0