Home Sweet Home

Igår kväll sent kom vi hem efter härliga, intensiva dagar i Göteborg. Allt var så bra som det bara kan bli. Bilresorna flöt på otroligt bra, hotellrummet var en lägenhet/svit på femtio kvadrat med litet kök och alla bekvämligheter man kan tänka sig. Läget var ultimat och allt var helt enkelt toklyxigt, avkopplande och välbehövligt.

Jag och barnen träffade en kär gammal vän som bosatt sig i Göteborg och det var ett härligt återseende. Så mycket som vi upplevt tillsammans och har gemensamt så kändes dessa tio år sedan vi sågs sist som ett par månader.

På vägen hem tog vi en liten avstickare till Kristinehamn och hälsade på N:s mormor, barnens gammelmormor. En härlig gammelmormor som inte alls är gammal på något sätt och vis - imponerande!

Borta bra men hemma bäst! Dans för Lija och mamma idag, Lija sken upp som en sol när jag berättade vad vi skulle göra. Hon älskar verkligen både dansen och gymnastiken, hoppar och skuttar som en tokig.




Frukostbuffè på Clarion som var riktigt, riktigt bra, dit återkommer vi.



Will godkände Hästenssängen.



Lija var i himlen. Från det ena fönstret var det tåg, tåg och tåg. Det finns två saker som hon är helt besatt av och det ena är då just tåg och så apor...



Jag, Will, Gammelmormor Maj-Britt och Lija äter stekt äggmacka som var välbehövligt efter många timmar i bilen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0