Sjuka IGEN!!!



Ja suck, Lija fick feber igen häromdagen och inte lite feber heller utan termometern visade 41 grader. Jag höll på att svimma. Hon skakade som ett asplöv och var blå om armarna och benen. Ner med henne fort på nedervåningen, av med kläderna, ut på balkongen och fram med isglass.

Tempen låg på dryga 40 grader hela den dagen, idag på lite mer behagliga 38,5. Slitigt som f*n är det och har varit nu i en månads tid. Hela tiden någon som är/har varit sjuk så det tar på krafterna. Nätterna är ju inte direkt behagliga med hostiga och febriga barn så man kommer inte riktigt ikapp efter jobbiga dagar.

Men efter regn kommer solsken - eller hur?






Kommentarer
Postat av: Fia

Men ååå. Stackars Lija! Och stackars dig oxå som inte alls verkar få chans att komma ikapp med sömn mellan sjukperioderna! Hoppas verkligen hon är pigg snart igen o att ni andra klara er!!

Krya på henne! // Fia

2010-09-09 @ 22:29:00
Postat av: Camilla

Fy vad jag tycker synd om er. Det är det värsta som finns när barnen är sjuka. Men nu hoppas vi att ni har haft er ranson för hela vintern.

Kram

2010-09-10 @ 08:32:31
Postat av: Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma

Stackarn, hoppas hon kryar på sig snart! Mercedes har ju börjat förskola så det är förkylning efter förkylning här hemma.

Vart hittade du gympan till Lija? Har letat efter liknande till Mercedes men hittar inte för under 4år.



2010-09-11 @ 09:51:00
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0