Göteborg



Full koncentration när veteranbilen på Liseberg skulle rattas.

Igår natt kom vi hem ifrån vår lilla tripp till Göteborg. Vi stannade tre nätter istället för två för att hinna med det vi planerat. N jobbade en del men hade en hel del ledig tid också som vi spenderade på Liseberg, i Slottsskogen och en dag gjorde vi stan.

Vi bodde, återigen, på Clarions hotell på Odinsgatan. Superbra hotell nära centrum med stora, rymliga och fräscha rum. Barnvänligt och middagsbuffè som ingår i priset, perfekt iallafall för oss med små barn att slippa ut och leta restaurang efter en heldag med aktiviteter och trötta barn. "Spårar" det ur så kan man ju alltid ta med maten upp på rummet;)
'
Liseberg var såklart succè för karuselltokiga Lija, hon åker verkligen ALLT hon får åka. Varenda morgon hon vaknade på hotellet så var det första hon sa: "Åka masse!!" (Åka masken). Så hon var mäkta nöjd över dagen på Liseberg.

Will fick åka en hel del karuseller han med och favoriten var helt klart de klassiska hästarna som snurrar runt. Äntligen vågade han sig upp på en "häst".

Vi kom hem sent igår natt så idag blir det verkligen söndagstempo här hemma. Veckan som kommer är min sista lediga tillsammans med dom, veckan därpå så kör inskolningen igång.



Väldigt stolt över sitt åkband.



Nicke åkte fritt fall, 147 meter upp i luften. Jag avstod....



Självklart skulle Will låna Lijas rosa kaninöron.



Will tittar längtande på när Lija åker flygande elefanterna. Efter inmätning så konstaterades att han mätte under 90 centimeter och därför inte fick åka med till hans stora besvikelse.



Men dagens höjdpunkt för Will var helt klart cirkushästarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0