Lika som bär



Så här kan det se ut när det är filmvisning eller morgontv. Varför envisas barn alltid med att stå så nära tvn?? Kul att Will anammat Lijas softa stil.

Nyvakna och uppe före klockan åtta, det hör faktiskt inte till vanligheterna då jag, tack och lov, har morgontrötta barn och nästan alltid har haft.

Lija är ju numera blöjfri sedan början av sommaren men dricker fortfarande kvällsvälling så nätterna kan innebära en och en annan zombiefärd ner till toaletten. De sover oftast bra om nätterna men Will har kommit in i någon period med mardrömmar och kan vakna till lite då och då. Men somnar alltid om relativt fort om han får ligga hos mig och kramas. Det är ganska mysigt också för den delen, han är väldigt gosig också precis som Lija. Trots att det är full fart hela dagarna så kan han pausa och krypa upp i mitt knä och mysa och samla ny energi emellanåt.

N har varit borta i jobb sedan igår då han flög ner till Helsingborg. Tydligen var det ingen vidare flygresa, propellerplan som hoppade fram som en albatross beskrev han resan som. Idag ska han och hans Motivation.se ställa ut och närvara vid chefsdagarna där. Han flyger hem ikväll och imorgon startar inskolningen på dagis för barnen. Ett nytt kapitel för oss alla....

Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Hoppas ni fick en bra inskolningsdag idag. Hur lång inskolning har dom?

2011-08-31 @ 11:55:09
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Erika

ja visst är det otroligt tragiskt. visste inte att du visste till vem han var, hade du bott runt Sala eller hur var det ?



Kram!

2011-09-01 @ 21:27:14
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0