Mycket som händer...



Lija hjälper pappa att tvätta husvagnen.

Vilken värme det har varit denna vecka, lite synd att semestern är slut för N men vi har haft en lång, skön och innehållsrik sommar.

Idag har vi hängt på stranden och svalkat oss men vad trött man blir efteråt. Jag orkar inte mer än ett par timmar, precis som barnen.

I tisdags var vi på ett efterlängtat ultraljud i Uppsala. Krabaten i magen mår finfint, det såg ut att vara en vild liten rackare. Jag blev framflyttad några dagar till i början av februari men något datum är ännu inte helt spikat då vi av diverse anledningar ska tillbaka på ytterligare ett ultraljud i september.

Dagisplanering pågår för fullt, bara drygt tre veckor kvar till inskolningen. Det är mycket kläder och främst ytterkläder som behövs till båda två.

Jag fick precis bekräftat att Lija fick plats i en ridgrupp på fredagar i höst så nästa vecka börjar fröken på sin första ridskola:) Jag kan säga att hon är alldeles lyrisk och har inte pratat om mycket annat än att rida häst denna sommar.

Snart åker vi till Göteborg på en liten minisemester också, kombinerar nytta med nöje, N ska jobba litegrann. Det kanske blir en sväng till Liseberg, Lija är ju väldigt förtjust i karuseller så det skulle nog vara uppskattat.



Glass under äppelträdet.



Lija med grannen Alex idag på stranden.


Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Åh vad kul att hon får börja på ridskola, önskar att det fanns här så Meja kunde gå med...

2011-08-05 @ 16:10:37
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0