Mer Jul



Vårt eget arkitektritade, glutenfria pepparkakshus. Lija satte dit det mesta och hur charmant blev det inte?



Lija pimpar granen, alla sätt är bra...



Tomteverkstad kvällen före julafton. N och jag satt uppe till halv tre på natten och pysslade och förberedde mat med mera. Det kallar jag uppesittarkväll.



Det blev ett stort WOW från barnen när de kom ner på julaftonsmorgon och fick syn på detta!



Paketöppning i sängen på morgonen.



Littlest Pet Shop huset var uppskattat.

Det närmar sig Nyår och snart är julen över, vart tog den vägen i år? Jag tycker att den svischade förbi alldeles för fort faktiskt...

Nytt år och en ny liten familjemedlem, otroligt trevlig start på 2012! Jag är faktiskt inte så nervös inför vad som komma skall, konstigt nog. Men det hinner säkert krypa sig på så fort vi får ett datum...

Barnen verkar nöjda och tillfreds med att vara lite jullediga. Lija frågar varje dag när bebisen ska komma, hon funderar nog mycket skruttan. Hon verkar mest tycka att det ska bli kul och spännande. Det ska bli väldigt kul att se deras reaktioner.

Will utvecklas mycket just nu, speciellt språket. Treordsmeningar hoppar ur hans mun titt som tätt. Krokodil är det senaste ordet, klart och tydligt faktiskt. Han har haft fullt upp med allt fysiskt så språket har kommit lite på efterkälken men verkar som sagt vara på väg ikapp nu.

Nyår kommer att spenderas tillsammans med grannarna där Terese också är gravid och är beräknad precis i dagarna efter nyår. Så det kan faktiskt bli en väldigt händelserik Nyårsafton här på vår gata med två höggravida mammor;)

Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Fina bilder, hoppas att ni får en lika fin nyår :)

2011-12-30 @ 08:02:36
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0