Imorgon är det slut på karantänen!



Japp, nu är alla Wills koppor torkade så nu smittar han inte längre. Yippie! Vi har varit isolerade sedan det bröt ut i torsdags och nu är vi, mest Lija, ganska uttråkade.

Imorgon blir det korvgrillning i skeppsparken med öppna förskolan. Om det nu inte är femton, tjugo minus imorgon.

Lija har börjat lära sig att somna själv nu men först ska hon bara dooosa (gosa), pussas och kramas såklart. Detta efter godnattsaga med hela familjen. Favoriten är Pettson och Findus, pappan och kissen som hon säger, den andra klara favoriten är Barbapapas skola och den om färger.

Hon har lärt sig de flesta färgerna genom böckerna, en del former och bokstäver, och hon vet att hon är lika gammal som siffran två och kan urskilja den. Hon räknar och rabblar och berättar att Will är liiiiten, bara ett år och visar ettan. Hon är minsann stoooor och två år och pekar på tvåan. Duktiga Lija.

Men åter till saken, efter denna procedur med dooos och böcker så kan vi gå ut medans hon är vaken. Hon somnar oftast inom tio minuter och är trygg och tillfreds med att ligga själv, eller ja helt själv är hon ju inte för hon har ju Will som hon säger att hon ska passa så att han inte smiter. Så Will verkar också vara en trygghet för henne.



Lija konstaterar att Will behöver tvätta håret och tar saken i egna händer, fint och försiktigt för hon vet att kopporna ömmar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0