Helg med de bästa



Mm det är två stycken pirater under lakanet. Det är en favoritsysselsättning just nu, bygga kojor och leka spöken under lakan och filtar. Will är med på allt Lija föreslår.

Fredagsunderhållningen på tv är under all kritik, hur kul är Let`s Dance? Värdelöst tycker jag och inte några intressanta profiler kvar längre. Tacka vet jag söndagarna med både Solsidan och Minuten som faktiskt är väldigt underhållande.

Imorgon drar Melodifestivalen igång och det är som alltid Melodifestivalen. Kul men samtidigt inte. Triviala saker att bekymra sig om en fredagskväll men så kan det vara.

Toppenfredag i övrigt
med glada, nöjda och busiga barn. Fredagsdisco i vardagsrummet med dans och musik som är i särklass det bästa Lija vet. Hon hoppar, skuttar, spexar och stojar tills hon knappt orkar stå på benen. Will iakttar med stora ögon och verkar längta tills han kan göra detsamma.

Toppade kvällen och nattningen med nya böcker som damp ner i brevlådan imorse, visar imorgon. Nu väntar sängen, imorgon danspremiär för en längtansfull tjej.



Koncentrerad tjej som ska göra som mamma, jämt. Här noterar hon viktiga händelser i almanackan.



Fina fina Lija.



Fredagsdisco pågår, Will festar loss med majskrokar.



Storasyster är bästa underhållningen all time high!



Lija i sitt esse, dansar och spexar medans vi MÅSTE titta hela tiden, mycket viktigt. Hon märker direkt om vi tittar åt ett annat håll en sekund.



Hur söt får man vara? Mamma minsta lilla goskille. Ja för han är verkligen sjukt gosig. Kramas och mysa är hans melodi, när han själv vill, däremellan fullt ös!



Så skön bild, ser ut som om Will har tofs. Men riktigt så långt hår har han inte än...

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mommo

ÅHHHHH vad jag älskar dessa små hjärtegryn <3<3<3<3<3

2011-02-06 @ 13:09:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0