ABC & 123



Ja som ni ser så fortsätter Woo Woo Woo leken. Direkt på morgonen är det dags, idag blev det en dubbelkarusell till bådas glädje. Will fick ståplats som ni ser.

Goa och glada barn hela dagen lång, väldigt mysigt. De leker oftast så bra ihop och har så kul. Lija är klok som en bok och förstår precis ALLT jag pratar om och säger till henne. Hon överraskar mig varje dag med sin intelligens och inlärningsförmåga. Just nu är det siffror och bokstäver som gäller, hon frågar vad det är och vad det står där. Hon vet att hon är två år och pekar på tvåan, hon vet att Will är ett (snart) och pekar på ettan. Ja bokstäver och siffror är hett nu.

Hon pratar mer och mer rent nu, de flesta ord är klara och väluttalade. Will kör på med titta, där, här, mamma och pappa. Men man märker att även han blir mer och mer medveten. Han reagerar på ord som bada, äta och så vidare. Han är full i fan och vet vad han får och inte får göra. Oftast skrattar han bara åt oss när vi säger till honom...



Lija blev glad över sin frukostbricka bestående av baguette med skinka, ost och tomat, gurka med italiensk salladskrydda - Lijas favvo hon ska ha den på ALLT, tigeryoghurt, kokt ägg, miniköttbullar med ost och skinsmak och så MER.



Lijas kisse enligt Lija. Mojjen är världens bästa barnkisse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0