En doft av sommar



Varför måste helgerna gå så fort? Jaja, den var iaf supermysig som vanligt. Soft fredagskväll med Let`s Dance, åtminstone i bakgrunden och god mat. I lördags var grannarna här. Vi trotsade vintern och drog igång grillen. Det grillades kyckling, fläskfilè och revbensspjäll.

N hittade kräftor för 15 kronor(!!!) paketet så förrätten fick också en somrig touch i form av en kräftcocktail med ärtskott, blandsallad, purjo, avocado och körsbärstomater. Vinegrätten till gör hela rätten tycker jag. Dessutom ser det så festligt ut när man serverar i cocktail/martiniglas.

Alex och Lija (och Will med för den delen) hade som vanligt jättekul i varandras sällskap och slocknade ganska lätt så vi fick käka i lugn och ro. Barnen hade såklart redan ätit.

Lite olika ostar, talleggio, brie och cheddar bland annat serverades sedan i soffan tillsammans med skumpa och ett avsnitt Solsidan.

Lugn och skön dag idag, imorgon har jag för avsikt att börja träna beroende på om det finns något pass som passar. Annars blir det på tisdag.



Lija ville såklart smaka.



Terese hade fixat god och väldigt fint upplagd sallad.



Terese med sin nya bekantskap i bakgrunden. Mojjen låg i hennes knä resten av kvällen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0