Svenskt midsommarväder



Will blir så nöjd när han lyckas komma över Lijas målargrejer och är snabb som en liten vessla upp på hennes stol. Han fick faktiskt egna målargrejer igår så nu får han, till sin lycka, vara med och måla.

Regnet fullkomligen öser ner utanför. Det passar oss ganska bra så får vi packat och städat. Vi tog ett ganska klokt beslut att inte åka upp till Furuvik redan idag utan det får bli tidigt imorgon bitti. Det känns inte så kul att sitta i ett tält när regnet fullkomligen öser ner.

Nu är det Alfons Åberg, eller Asse och pappan som Lija säger, på tvn. Will klättrar mest runt och har myror i brallan. Energi till tusen den lille killen, han skulle behöva ett hamsterhjul eller något;)
Jag ska pausa lite här hemma och slänga på dom regnkläderna och gå ut och plaska lite innan lunch. Jag måste leta fram Lijas gamla gummistövlar till Will också, känns som om det kan behövas.



Will är djupt försjunken i sin absoluta favvofilm, Spirit - hästen från vildmarken. Han är väldigt förtjust i hästar och det är lite skräckblandad förtjusning. De gånger han träffat hästar så har han blivit frustrerad men samtidigt nyfiken och uppspelt.



Lekparken igår.







Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Hoppas ni får en härlig midsommar!

2011-06-23 @ 12:19:56
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0