Betessläpp och trädgårdsarbete



Lija får syn på kossorna...



...jaha, är det så där de ser ut, hmpf.

Dagen startade tidigt, omkring halv sex för att vara exakt. Dagens planer var först Arlas betessläpp i Rytterne strax utanför Västerås.

Will sov förresten sin första natt i stor egen säng natten som var och han har nog aldrig sovit bättre. Åter till saken, betessläppet. Otroligt vilken grej det är, fullbokat i hela Sverige, uppskattningsvis så var det 500 pers eller mer på denna gård och beskådade kossorna.

Mäktigt, strålande väder, nyfikna barn, gratis kanelisar och mjölk plus sällskap av Ida med familj. Bra start på dagen som sedan fortsatte ut till min mormor på landet för en massa fix i trädgården inför visning samt försäljning. Många släktingar på plats, grillning och trädgårdsarbete. Barnen var som duracellkaniner och busade med hundar, krattade och fixade och hjälpte till med det mesta.



Will var alldeles frustrerad och hetsig på kossorna, han gastade och fäktade och skrek och ålade sig.



Dääääär!!!



Koooom kossan!!!



Lija tar det hela med ro, som alltid.



Mina snygga killar.



Liz mumsar bulle.



Sprang också på världens finaste lilla brorsdotter Janina.



Så åkte vi vidare ut till gammelmormors gård som nu ska säljas och fixas inför visning så trädgårdsarbete stod på schemat. Vi var ett glatt gäng som samlades i solskenet och fixade, grillade och grejade.



Rabarber i massor redan!



Världens bästa morbror!



Fina lillebror.



Mormor<3



Mamma<3



Mormors gamla jycke Zodiac.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0