Kalas i bilder



Fina paket är halva nöjet!

Lija firades i dagarna två, i lördags med mormor och morbror Simon samt farmor och farfar.
I år var verkligen paket en succè, men allra roligast var inte innehållet utan att öppna. Hon hämtade en av sina små saxar och satt och klippte noga, noga i alla snören och band som hon hittade.

Vi beställde en glutenfri, rosa prinsesstårta ifrån Vetekatten i stan och den var hon mäkta imponerad av. Det var noga att vi skulle tända ljus och sjunga trots att det var lite skämmigt. Det var både och liksom. Mitt i sången en av gångerna så ställde sig Will upp i sin stol och satte upp handen i luften och sa STOPP!!! Haha, tänk om jag hade lyckats fånga det på film.

I söndags var flera av hennes kompisar här och kalasade, det var lyckat och skönt att dela upp det på två dagar. Allra helst för barnen tror jag. Nu var hon så van vid kalas och paket så idag har hon tjatat om paket hela dagen och det skulle minsann vara både en vovve och en häst inslagna i dom... Hm, tur de bara fyller en gång om året.

Summa summarum så var hon otroligt nöjd med sin treårsdag och glad att så många kom och firade henne. Populära presenter var Littlest Pet Shop djuren som bara hon får leka med och bara det gör dom extra värdefulla och spännande. Böcker går alltid hem och det fick hon en hel del, Mamma Mu är en favorit just nu till exempel.

Skrållan dockan som hon fick av mormor och morbror har hon visat mer och mer intresse för. Dockor har aldrig varit hennes grej riktigt men det börjar bli lite mer nu, kanske för att jag har en liten bebis i magen.



Saxar var en av de två saker hon hade önskat sig, det andra var en stoooor studsmatta....



Ett eget pennfodral med massa smått i var lycka. Will fick låna en penna men fick sitta på behörigt avstånd.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0