Monkifierad



Will är, precis som Lija var, helt besatt av Nicke Nyfiken. Så fort han kommer hem från dagis så vill han titta på apan, dricka juice och helst utan kläder;) Knasungar!

Barnen är på dagis och i eftermiddag väntar utvecklingssamtal med Lija, eller ja, uppföljningssamtal på inskolningen är väl en mer korrekt benämning. Jag tycker överlag att allt fungerar väldigt bra. Det är småsaker ibland, men inget som man inte kan ta itu med direkt. Båda barnen verkar trivas och har hittat kompisar och lärt sig båda bra och dåliga grejer.

På Lijas avdelning är det i majoritet pojkar och det kan märkas ibland på vår ganska tjejiga tjej. Det är bland annat på kroppsspråket  och rörelser som hon inte gjort innan. Både bra och dåligt;)

Imorgon är det fotografering på dagis. Skoj, men oftast tycker jag att de kort man tar själv oftast blir mer levande och finare.

Barnen har flyttat in i sitt egna, gemensamma sovrum här om natten. De har ju ett gemensamt lekrum på nedervåningen med alla sina leksaker och nu sover de tillsammans på övervåningen. Det blev så himla mysigt och det har gått så bra, jag ska fota under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0