Motorfantast



Will är väldigt intresserad av hästarna på Lijas lektioner. Men han "sköter" sig inte riktigt hela halvtimmen utan börjar hojta HEJ HEJ HEJ till alla efter en stund och vinka och härja så då får han gå ut och kika på traktorer och annat skoj. Rackarunge;)

Bilar, traktorer, ja allt på hjul helt enkelt fascinerar Will något enormt. Han börjar alltid dagen med att brumma runt på sin Bobby car. Det är även det första han gör när han kommer innanför dörren efter dagis. Han plockar alltid med sig en bil när vi ska gå på morgonen också.

Lijas avdelning på dagis är rena rama himmelriket för honom med alla olika sorters fordon. Speciellt de lite större sportbilarna är hans favoriter. Ja man skulle nog kunna säga att han är besatt utav bilar. Han smiter gärna ut på parkeringen här hemma och går och beundrar alla sorters bilar och pillar på lysen med mera.

Tänk att det är så från början, trots att vi inte har påverkat honom i den riktningen. Han har ju alla tjejleksaker att leka med också och Lija har grabbiga leksaker men är ändå helt ointresserad av bilar t ex.

Jag har precis kommit innanför dörren, uträttat massa ärenden samt varit hos läkaren. Ett bra besök på sätt och vis kan man säga. Tillståndet med mina ben är oförändrat och kommer nog tyvärr inte att bli bättre vecka för vecka, snarare det motsatta. Men jag får ta en vecka i taget helt enkelt.

Dags att röja här hemma och förbereda middag, finns det något mer tråkigt som småbarnsförälder än all denna matlagning???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0