Skön helg



Will på väg till dagis för att hämta storasyster.

Helgen inleddes som vanligt med Lijas efterlängtade ridlektion. Hon fick rida busiga My även denna gång och det gick jättebra, en riktig utmaning som hon klarade galant. Efteråt knorrade hon om att hon hade ont i benen så det var nog givande. Vid teorin efter lektionen gick de igenom en massa kroppsdelar på hästen och det verkade intressant.

I lördags var vi hemma hela dagen, vi var ute på gården och cyklade, rensade förrådet och kastade MASSOR. Så himla skönt! Jag letar efter en liten cykel till Will för han är så avundsjuk på Lijas fina cykel stackaren. Men jag funderar eventuellt på en balanscykel till honom. Vi får se ifall det blir någon nu fast det verkar mer vettigt att vänta till våren om han kan hålla sig...

Igår kväll kom grannarna över och barnen busade och stojade och somnade sedan gott. Alex och Will hade riktigt skoj tillsammans och lekte "grabbigt" med varandra för första gången. Alex har nog tyckt att Will har varit för mycket bebis innan men nu så. Även idag var grannarna över och N och Magnus hjälptes åt att dra iordning alla våra miljarder kablar bakom tvn. Skönt att få det fixat.

Mina ben är inte riktigt med på noterna, trots specialstrumporna jag fått men på tisdag har jag en läkartid.

På fredag är det Underbara Barnmässan som gäller med Ida, sjukt laddad!

Nu ska jag ta min tredagarshuvudvärk och slänga mig i badet och sedan blir det i säng tidigt. Imorgon väntar en ny dagisvecka.



Dagistjej på väg hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0