Första inskolningsdagen



Målarmästaren har varit i farten igen....Så här slutar det alltid när han ska måla. Han målar sig själv, käkar färg, käkar pensel och dricker målarvattnet. Men kul är det så länge det varar:)

Idag drog allvaret igång, första inskolningsdagen på dagis för båda två. N gick med Will och som väntat så sprang han in och röjde järnet och utforskade alla rummen. Efter ett tag hade han klarat av allt som fanns att göra inne och ville ut på gården där han fortsatte cykla och leka. Det ser inte ut att bli några som helst problem som vi trodde.

Lija var lite spänd innan men tyckte att det skulle bli hur kul som helst och det blev det också. Hon satt med mig första kvarten kanske, läste av, kollade in och försökte få ett grepp om situationen. Efter ett tag lossnade allt och hon började leka med en jämngammal tjej och bjöd fröken på mat. Det förflöt som väntat där också och allt känns jättebra till min lättnad.

Det var förberett för barnen och en fröken ägnade våra barn all sin tid och uppmärksamhet medans vi var där. Väl bemötta och en bra känsla med oss hem, det kan väl inte bli bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0