Förändringarnas tid

 
 
 
Will har tjorvat enormt vid lämning på dagis efter semestern. Han har helt enkelt vuxit ifrån småbarnsavdelningen och kommer nu att få flytta upp ett halvår i förväg. Han är äldst på småbarn nu och de flesta av hans kompisar har flyttat upp och nu kommer alltså även han att få flytta med. Det känns så otroligt bra och jag är enormt tacksam för proffsig personal på Wills avdelning som har sett problemet och genast tagit tag i det och löst det, guld värt!
 
Innan det är praktiskt genomförbart, om cirka två veckor, så slipper Will bebisutegården och får, iklädd väst, hänga på storbarnsgården och han är så lycklig. Lilla Willsing börjar bli stor. Han slutade med nappen över en dag, han som varit så nappberoende. Vi förklarade bara lugnt för han att nu är du stora killen så nu slutar vi med nappis, inte ett ljud om nappen efter det. Duktiga Will!
 
Will har alltid pratat mycket men i stort sett bara kinesiska. På semestern så släppte det helt och nu bara forsar det klara tydliga ord och meningar. Så häftigt. Min lilla bebis är stooooora killen som han själv säger.
 


 
Nyfriserad kille.
 
 
Will gillar inte alls såser men currysås slevar han i sig, den lille indiern.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0