Mysig Alla Hjärtans igår



Farfar överraskade oss igår med en gigantisk skål med hjärtegodis på alla hjärtans dag som farmor hade gjort iordning. Vad glad man blir av sådana oväntade överraskningar!

Mormor kom också och myste med oss igår och barnen fick bland annat massa nya böcker, välbehövligt och uppskattat. Lija frågade idag efter dagis vilken som skulle hälsa på oss idag, så kul är det med besök.

Will fick vara hemma från dagis idag då vi misstänkte en öroninflammation men efter ett besök hos doktorn så konstaterades att så var inte fallet tack och lov. Han fick istället följa med oss till Stinsen för han har vuxit ur sina vinterskor OCH sin overall. Lite surt så här i slutet av vintern men vad gör man. Skor hittade vi idag men ingen overall. Jag tänkte försöka hitta en svart så att även Liiw kan ha den så småningom så känns det lite bättre;)

Liiw mår prima, växer så det knakar. Vi var till bvc igår och hon hade lagt på sig 350 gram på en vecka och det är inte illa. Skönt att veta att hon får i sig ordentligt. Lilla fröken blir hela tre veckor imorgon, jag tycker vi kan stanna tiden nu....



Ett litet spionöga öppet...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0