Liiws första förkylning



Liiw har fått syn på mobilen med fiskar ovanför skötbordet och den röda fisken hypnotiseras långa stunder dagligen.

Liiw har fått sin första förkylning. Hon är snuvig och hostar, men trots det vid ganska gott mod. Hon har lite svårt att sova längre stunder men det är inte så konstigt. För övrigt är hon en glad och pigg tjej. Morgontrött som sin mamma, ligger gärna länge och drar sig, knorrar och gosar och skriker inte fastän hon är vaken. Hur mysigt som helst.

Lija och pappa är ute och åker skidor, Will och Liiw sover middag och jag gör det jag alltid gör. Det vill säga diskar, tvättar och plockar leksaker, det tar liksom aldrig slut på något av det.

Imorgon börjar stora barnen dagis igen efter en veckas ledighet. De har tagit det bra med ett nytt litet syskon i familjen. Will var till en början väldigt svartsjuk, mammagrisen, men efter ett par dagar la det sig och nu verkar han inte tycka att det är några konstigheter alls med att Liiw har flyttat in.

Lija har tagit det bra från första början, hon har ju längtat så mycket och tycker nog det är kul med en mamma som klarar av att leka igen och sitta på golvet med mera. Hon är väldigt go med Liiw, stoppar om henne och pratar gulligt med henne. Liiw är tydligen svårt att säga, precis som Will, så enligt Lija så heter henne småsyskon Viv och Lill. Älskade ungar.



Tyvärr blev bilden suddig annars hade den varit sååå fin men jag ska försöka fånga dom alla tre på en bild snarast.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0