Björnligan<3<3<3



Fullt ös för jämnan, hade man ett par minuter till övers för sig själv innan så ligger man verkligen på minuskontot där nu. Men sådana här stunder väger verkligen upp det hela.

Will har varit hemma med mig och Liiw ett par dagar nu med en jobbig kruppaktig hosta. Alla andra är pigga och glada. Fast det har varit mysigt att rå om min minsta lilla plutt, han är annorlunda när han är ensam med mamma.

Planerar för fullt inför midsommar och den årliga, traditionella Furuviksvistelsen med Ida med familj. Mysigt!

Liiw utvecklas för var dag, ett adjektiv som sammanfattar hela henne är GLAD. Så himla lycklig, glad och snackig.
Mumsar grötsmakisar som en galning, det gick inte att vänta med smakisar hon var alldeles för sugen när hon satt och kikade när vi mumsade. Smackade med munnen och tittade storögt. Gröten åker ner av bara farten och hon är väldigt intresserad. Både Will och Lija har avskytt gröt så det är jättekul att hon är så intresserad redan.

Lija  trivs på dagis, vill aldrig gå hem och hänger med de större tjejerna Agnes och Saga dagarna i ända. Idag frågade Agnes efter Lijas nummer så jag misstänker att en lekdate är på g;)
Hennes ordförråd har utvecklats enormt och hon är som hon alltid har varit väldigt klok och förståndig. Vår första, största, kloka tjej<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0